Lediga jobb

Edsvikens El AB, och varför du ska söka jobb hos oss!

- Vi har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och jobba självständigt.
- Vi har de bästa medarbetarna i branschen.
- Vi månar om våra anställda och satsar mycket på utveckling av vår personal
- Vi kan erbjuda en bred intern arbetsmarknad
- Vår strategi är att skapa de mest nöjda kunderna i marknaden.
- Vi har en erfaren och professionell ledning.

För alla elektrikertjänster är ECY-certifikat och körkort ett krav.

För närvarande söker vi:

Kalkylator till Edsvikens EL AB!

Som kalkylator på Edsvikens EL ansvarar du för att från tilldelning av anbudsprojekt/förfrågan till kalkylgenomgång säkerställa och räkna med samtliga kostnader för projektet. Du ansvarar även för att kalkylen fungerar som underlag för framtida inköp till projektet. Du kommer främst kalkylera entreprenadprojekt, både AB04 och ABT06.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Erfarna serviceelektriker inom bygg/fastigheter till Edsvikens EL AB!

Som serviceelektriker kommer du att utföra service, installation samt underhållsuppdrag inom belysning, kraft, nätverk och fastighetsautomation. Vi är experter på bl. a butiksinstallationer och kontorsanpassningar och vi har kompetens och personal inom el- och styrteknik, belysning och energieffektivisering. Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet som utför elservice och avancerade tekniska lösningar. Våra kunder är främst de ledande fastighetsägarna, byggföretag och bostadsrättsföreningar.

Är du intresserad av att arbeta som ledande montör hos oss, skicka oss ett kort introduktionsmail på villjobba@edsvikensel.se  så tar vi kontakt med dig!

Montörer till entreprenadavdelningen hos Edsvikens EL AB

Kvalifikationer

Vi söker dig som är hungrig, driven och med stort intresse i att driva projekt framåt med hög effektivitet och med tuffa målsättningar, våra kunder ska vara de mest nöjda i branschen.
 
 Är du intresserad av att arbeta som ledande montör hos oss, skicka oss ett kort introduktionsmail på villjobba@edsvikensel.se så tar vi kontakt med dig!

Lärlingar

För närvarande har vi ingen plats för fler lärlingar men du som är lärling, maila gärna ditt CV till villjobba@edsvikensel.se så arkiverar vi detta för framtiden. Vi hör av oss till dig när vi kan erbjuda lärlingsplats igen.