Lediga jobb

Edsvikens El AB, och varför du ska söka jobb hos oss!

- Vi har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och jobba självständigt.
- Vi har de bästa medarbetarna i branschen.
- Vi månar om våra anställda och satsar mycket på utveckling av vår personal
- Vi kan erbjuda en bred intern arbetsmarknad
- Vår strategi är att skapa de mest nöjda kunderna i marknaden.
- Vi har en erfaren och professionell ledning.

För alla elektrikertjänster är ECY-certifikat och körkort ett krav.

För närvarande söker vi:

Erfarna serviceelektriker inom bygg/fastigheter till Edsvikens EL AB!

Som serviceelektriker kommer du att utföra service, installation samt underhållsuppdrag inom belysning, kraft, nätverk och fastighetsautomation. Vi är experter på bl. a butiksinstallationer och kontorsanpassningar och vi har kompetens och personal inom el- och styrteknik, belysning och energieffektivisering. Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet som utför elservice och avancerade tekniska lösningar. Våra kunder är främst de ledande fastighetsägarna, byggföretag och bostadsrättsföreningar.

Är du intresserad av att arbeta som ledande montör hos oss, skicka oss ett kort introduktionsmail på villjobba@edsvikensel.se  så tar vi kontakt med dig!

Montörer till entreprenadavdelningen hos Edsvikens EL AB

Kvalifikationer

Vi söker dig som är hungrig, driven och med stort intresse i att driva projekt framåt med hög effektivitet och med tuffa målsättningar, våra kunder ska vara de mest nöjda i branschen.
 
 Är du intresserad av att arbeta som ledande montör hos oss, skicka oss ett kort introduktionsmail på villjobba@edsvikensel.se så tar vi kontakt med dig!

Lärlingar

För närvarande har vi ingen plats för fler lärlingar men du som är lärling, maila gärna ditt CV till villjobba@edsvikensel.se så arkiverar vi detta för framtiden. Vi hör av oss till dig när vi kan erbjuda lärlingsplats igen.