Praktikanter får jobb som lärlingar!

För att möta en större efterfrågan och bygga ut kompetensen i företaget har Edsvikens El anställt 7 praktikanter som verkat i företaget under det gångna året.

- Vi ser en fantastisk tillväxt i vår affär och vi är i stort behov av mer produktionspersonal, säger VD Morgan Lundin och tillägger att det är en lyckoträff med anställningarna. VD Morgan Lundin

- Vi som företag har haft möjlighet att få känna på hur dessa personer arbetar, vad de vill och vad de har för ambitioner och samtidigt har de själva fått känna på hur det är att arbeta i en proaktiv och stimulerande arbetsmiljö, och vi kan konstatera att vi från båda håll är nöjda fortsätter Morgan.

Som ett första steg sker anställningarna under lärlingsform och förhoppningen är att detta sedan leder till en fast anställning.

- Med tanke på den osäkerhet som präglar delar av marknaden där vi verkar känns det naturligtvis extra skojigt att vi kan erbjuda ungdomar plats i vårt företag och vi ser fram emot nästa kull praktikanter som kan få prova vingarna hos oss, avslutar Morgan.

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?