Sterner Stenhus tecknar avtal med Edsvikens El AB

Sterner Stenhus har valt Edsvikens El AB som elentreprenör för projekt Stora Fjällshagen 1-3

Morgan Lundin, VD Edsvikens El AB kommenterar avtalet: -Vi är glada över att ha fått förtroendet att utföra elentreprenaden som är kopplad till den affär som Sterner Stenhus AB vunnit med AB Botkyrkabyggen. Det är så klart också extra skojigt eftersom Sterner Stenhus är en ny kund för oss, det är mycket glädjande att de valde oss!

Arbetet som ska utföras sker under totalentreprenadsform och innehåller bland annat byte av belysningar och installation av passersystem för entréer. Fastigheterna är belägna på Lagfartsvägen och Lagman Lekares väg i Norsborg och omfattar nära 40 trapphus.

Arbetet påbörjas i början av 2013  och projektledare hos Edsvikens El AB är Mattias Sundström. mattias.sundstrom@edsvikensel.se

Fakta om Sterner Stenhus        

Sterner Stenhus är ett entreprenadbolag som tillhandahåller tjänster inom byggsektorn – från projektering till slutlig produkt. Företaget grundades på 60-talet och har idag cirka 100 anställda.

Sterner Stenhus sätter vikt på kundens önskemål och slutproduktens kvalitet.

Företaget grundades på 60-talet och drivs idag av två bröder med hjälp av företagets alla medarbetare. Verksamheten togs över från familjen Sterner 2007 som hade drivit företaget sedan starten.

Idag arbetar ca 100 personer inom Sterner-koncernen som omsatte ca 100 miljoner 2011. Företaget erbjuder kompletta lösningar vid nybyggnation och renovering av fasader.Det som utmärker företaget är att alla arbeten utförs med egen personal.        

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?