Hufvudstaden AB tecknar ramavtal med Edsvikens El AB

Hufvudstaden AB och Edsvikens El AB har tecknat ramavtal för elarbeten i Hufvudstadens fastigheter i Stockholm.

- Vi glädjer oss fantastiskt mycket över att Hufvudstaden AB valt att teckna ramavtal med oss på Edsvikens El AB, säger Morgan Lundin VD Edsvikens El AB. Hufvudstaden AB är ett företag med många fina fastigheter i sitt bestånd, bland annat NK-fastigheten på Hamngatan i Stockholm, och vi känner oss priviligierade som får förtroendet att samarbeta med Hufvudstaden AB, fortsätter Morgan.

Om Hufvudstaden AB

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms och Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen. På Hufvudstaden arbetar 93 personer, 83 personer i Stockholm och 10 i Göteborg.

Företaget står för hög kvalitet, personlig service och långsiktighet, både i förvaltning och utveckling av egna kommersiella fastigheter på Stockholms och Göteborgs bästa marknadsplatser. Hufvudstadens kontorshyresgäster verkar ofta inom branscher som bank och finans, juridik, management och IT samt media och reklam.

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?