Kontorsombyggnad för Atrium Ljungberg

Edsvikens El AB får uppdrag av TL Bygg i Atrium Ljungbergs fastighet

När Atrium Ljungberg ska bygga om i sin fastighet Härden 14 på St Eriksgatan 113, anlitar man TL Bygg och Edsvikens El för att utföra jobbet. Arbetet ska utföras på kort tid och avser en kontorsanpassning i en befintlig kontorsmiljö och innehåller även viss nyproduktion.        

Kontaktperson på Edsvikens El AB är Jan-Åke Andersson (janake@edsvikensel.se)

Fakta om Atrium Ljungberg och TL Bygg AB:

Atrium Ljungberg bildades i oktober 2006 genom ett samgående mellan LjungbergGruppen och Atrium Fastigheter. De båda sammanslagna bolagen har var för sig en lång och gedigen historia.
LjungbergGruppen har sitt ursprung i den bygg- och fastighetsrörelse som byggmästare Tage Ljungberg startade 1946 och börsnoterade 1994.
Bolagets största ägare var familjen Ljungberg och familjen Holmström.
LjungbergGruppens inriktning var att förvärva utvecklingsbara fastigheter och driva projekt från idéstadiet genom utveckling, byggnation och uthyrning till ett långsiktigt ägande.        

TL Bygg AB är ett företag i Atrium Ljungbergkoncernen som utför alla typer av entreprenader såsom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnation samt renoveringar. Verksamheten är koncentrerad till Stockholm och Uppsalaregionen. Företaget består idag av ca 120 anställda och omsättningen uppgick 2011 till 428 miljoner.

       

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?