Ny H&M Butik i Sundbyberg

Edsvikens El hjälper Q-gruppen och Inretail med bygget av en ny H&M Butik i Sundbyberg

När och Q-gruppen ska bygga en helt ny H&M butik i Sundbyberg, utför Edsvikens El AB installationsarbetena. Det handlar om belysning, rulltrappor samt hiss och teleinstallationer. Butiken är på 1 500 kvm och ryms i den ombyggda Signalfabriken.

- Vi har byggt upp en stor vana att arbeta med olika företag inom retailmarknaden och vi tycker det är en fantastisk möjlighet vi fått, att få vara med och göra jobb till ytterligare en butik inom H&M, säger Morgan Lundin VD Edsvikens El AB.

Q-gruppen AB, som startades sommaren 1997, är ett fristående medelstort byggföretag som är verksamt inom Stockholms län. Deras verksamhet präglas av stor öppenhet, effektivitet och ett nära samarbete med kunderna. Företaget har en allbyggande kompetens, men företrädesvis inriktas verksamheten för närvarande på följande fem områden:

• Om- och nybyggnader på totalentreprenad i strategiskt samarbete med kunder och leverantörer. Ofta större projekt, där Q-gruppen ansvarar för byggentreprenaden.
• Om- och nybyggnader av kontor, skolor och övriga förvaltningsbyggnader direkt åt byggherren. Utförs oftast på total- eller generalentreprenad.
• Byggnadsvård och renovering av kulturhistoriskt intressanta byggnader och miljöer.
• Byggservice med inriktning på lokalanpassningar för hyresgäster.
• Byggande av bostäder

Företaget omsätter ca 350 mkr och vi är ca 80 anställda.

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?