Stambyte med M3 Bygg AB

M3 Bygg AB valde Edsvikens El AB för att utföra elarbeten vid stambytet Kv Kampementsbacken

Edsvikens El ska utföra elinstallationerna när M3 Bygg utför stambytesrenovering på generalentreprenad för SKB. Fastigheterna i Kv Kampementsbacken, består av 158 lägenheter på Gärdet i Stockholm. Lägenheterna är fördelade på fyra fastigheter byggda i början av 60-talet. Byggtiden är satt från maj 2013 till augusti 2014 och under hela projektets gång kommer hyresgästerna att vara kvarboende, vilket ställer höga krav på entreprenörerna att arbeta med hög integritet och varsamhet.

Projektledare hos Edsvikens El är Linus Olsson.

Om M3 Bygg AB

M3 Bygg är ett personalägt företag som till största del utför byggnation i kommersiella lokaler, fastigheter och bostäder åt fastighetsägare och förvaltare i Storstockholmsregionen. De vill skapa ett långsiktigt samarbete med sina kunder och ser stora fördelar och vinster för alla parter om man är med hela vägen från projektering till färdigt projekt.

Om SKB

SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, är en kooperativ hyresrättsförening, med drygt 83 100 medlemmar. Föreningen äger och förvaltar strax under 7 400 lägenheter. Dessa hyrs ut till medlemmarna mot en insats, som återbetalas om man flyttar från föreningen. Lägenheterna kan inte köpas eller säljas.

De allra flesta av SKBs fastigheter ligger i Stockholms stad; omkring hälften av lägenheterna är belägna i innerstaden. 153 lägenheter ligger i området Eriksbergsåsen i Botkyrka kommun, 59 lägenheter i Tyresö kommun, 50 lägenheter i Sundbyberg, 70 lägenheter i Solna och 69 lägenheter i Täby kommun.

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?