Lindqvist Bygg och Edsvikens EL inleder samarbete

Lindqvist Bygg och Edsvikens EL bygger om Kv Hundlokan i Sundbyberg för Förvaltaren

- Detta är en strategiskt viktig affär för oss på Edsvikens El säger VD Morgan Lundin. Vi konstaterar att både Förvaltaren och Lindqvist Bygg är nya som kund respektive samarbetspartner i affären. Detta ser vi som en framgång och vi ser med tillförsikt fram emot att får samarbeta med dem båda två.

Översiktlig information om objektet

Fastigheten Kv. Hundlokan består av fyra huskroppar, samtliga trevånings lamellhus med källare. Fastigheten är belägen i Ör med adress Majeldsvägen 1-23 och består av 166 lägenheter, byggår 1964. Hela stadsdelen Ör i Sundbyberg är byggt för ca 50 år sedan. Det betyder att husens olika byggnadsdelar och de tekniska systemen behöver bytas ut eller renoveras. Dels p.g.a. slitage och dels för att höja husens standard.

Edsvikens EL ska installera nytt elsystem och ny belysning i allmänna utrymmen.

Om Förvaltaren

Förvaltaren är Sundbyberg stads eget fastighetsbolag. Sedan starten 1947 har de byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter.

Om Lindqvist Bygg

Lindqvist Bygg AB är ett modernt och miljömedvetet byggföretag med gedigen branscherfarenhet. Sedan starten av verksamheten 1994 har de genomfört ca 1200 projekt, främst i delad entreprenad eller som underentreprenör åt de rikstäckande byggbolagen. Koncernen Lindqvist Bygg AB ingår i koncernen Växjö Entreprenad AB som verkat inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1989.

El-service

Vad erbjuder vi för tjänster
inom el-service?

Energieffektivisering och belysning

Entreprenad

Är du intresserad av våra entreprenadstjänster?

Säkerhet & Tele

Vill du veta vad vi kan göra för dig inom säkerhet och tele?