Vi flyttar till nytt kontor!

Vi flyttar till nytt kontor efter 30 år på Odengatan 16

Vi har under drygt 30 år huserat på Odengatan 16 och genom att i omgångar bygga om och bygga ut och även "låna" kontorsyta av grannar har vi lyckats hantera en växande organisation på en begränsad yta.  Vi har parallellt innehaft ett förråd på Västmannagatan där vi förvarat visst material samt stegar och verktyg i större omfattning.

Sedan drygt ett år har vi sökt efter ett nytt och modernt kontor där vi först och främst samlar hela företaget på samma adress med både kontor och förråd. Vi har dessutom haft ett behov av fasta parkeringsplatser för ett antal av våra fordon. 

Sedan den 21 december finns vi nu på vår nya adress på Norra Stationsgatan 93, i ett ändamålsenligt och nyrenoverat kontor med gott om plats för arbete, möte med kunder och leverantörer samt en välanpassad förrådsyta med lastbrygga och varuhiss. Kontoret ligger i ett expansivt läge i Stockholm där Hagastaden växer fram utanför våra fönster och med enkel och smidig access till genomfartsleder och snabb framkomlighet via motorväg.

För oss är detta en stor och viktig milstolpe i företagets utveckling och vi ser fram emot att möta dig som kund eller leverantör i något av våra trevliga mötesrum.

Om inte för ett bokat möte och du har vägarna förbi, är du välkommen in så bjuder vi på en kopp kaffe eller te!

Välkommen!