Oscar Properties väljer Edsvikens El

Edsvikens El ska leverera elinstallationer i kv Industriverket

- Vi har under lång tid fascinerats av Oscar Properties vision att " att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia”. När nu Oscar Properties gett oss ansvaret för elinstallationen i deras fina projekt Industriverket, känner vi oss stolta och är ödmjuka inför uppgiften, säger Morgan Lundin, VD på Edsvikens El. 

- Vi går "all-in" i detta och har satt samman ett starkt arbetslag för projektet berättar Peter Egnér, entreprenadchef.

Fakta om projektet:
Industriverket, beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Huset som heter Bryggeriet har adress Igeldammsgatan 22 vars fasad vetter mot det stora grönområdet S:t Göransparken.

Längs med Svarvargatan står det som kallas Radiofabriken och mellan dessa två byggnader ligger Cigarrfabriken. Under ledning av Oscar Properties omvandlas nu tre av dessa före detta industrifastigheter till moderna bostäder.

 

 

Om Oscar Properties
Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 2 360 bostäder, varav 843 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen i Stockholm med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både förvaltning, omvandling och nyproduktion. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modernismen och det unika.