om oss

Edsvikens El AB startades 1982 av Bror Friberg som 2011 avyttrade bolaget till Energy Holding AB. Edsvikens El AB:s kontorslokaler finns på Norra Stationsgatan 93 i Stockholm, där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad.

Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa kunderna. Vi har för närvarande runt 40 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och som är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Våra huvudsakliga uppgifter är att utföra elteknikinstallationer inom projekt eller service och vi har speciellt fokus på energieffektivisering, belysning och passagesystem.

Om ägarbolaget Energy Holding
2013 tog Energy Holding AB över verksamheten i KS Elektriska AB och 2014 förvärvades verksamheten och namnrättigheterna i företaget SEAB Stockholms Elbyrå AB. 2016 förvärvades Näsbyparks Elektriska AB och M. Sjöbergs EL AB.

Medan M. Sjöbergs EL AB drivs vidare som en separat verksamhet har de övriga bolagen successivt integrerats med  Edsvikens El AB.

 

Vi kompetensutvecklar ständigt våra medarbetare inom samtliga områden. Samtliga medarbetare har genomgått ABC, Avd:C och Heta arbeten.

Företaget är anslutet till branschorganisationen Installatörsföretagen och alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat.

InstallatörsföretagenECY

Affärsidé & vision

Vår affärsidé är att vi ska vara ett serviceföretag inom el och energi med offensiv och positiv attityd.

Läs mer

Kvalitet & Miljö

Att respektera naturen, kulturer och livsmiljöer är en integrerad del av Edsvikens El:s grundläggande uppgift - ett företag som skapar, utvecklar och bibehåller en bra livsmiljö.

Läs mer

Organisation

Vill du veta mer om hur vår organisation och ledning är uppbyggd?

Läs mer

Code of conduct

Edsvikens El AB skall utföra och marknadsföra sina tjänster på ett sätt som skapar mervärde för såväl kunder, anställda som ägare.

Läs mer