Våra tjänster

Meddelande

Kontakta oss

Telefon

08 - 409 136 50

Adress

Sundbybergsvägen 1
17173 Solna

Mail

info@edsvikensel.se

Elinstallation

När du ska genomföra stora eller små elinstallationsprojekt är det mycket som ska klaffa, och förutsättningarna kan förändras längs vägen. Du behöver en samarbetspartner som kan planera, driva och förutse allt som händer i projektet.

Vi har drivit elprojekt av alla sorter och storlekar sedan 1982. Vi projektleder, genomför och ger dig rekommendationer hela vägen in i mål. När installationen är klar ser vi till att allt fungerar som förväntat och att det finns tydliga instruktioner och dokumentation.

Tydlig och löpande information

Du som uppdragsgivare får löpande information om projektet, och genom ett nära samarbete med dig och andra inblandade – som entreprenörer och hyresgäster – fångar vi upp frågor och behov under projektets gång.

Precision och proaktivitet på designhotell

Vi fick förmånen att installera elen när hotell Blique by Nobis byggdes, i anrika lokaler från 1930-talet. Rummen saknar innertak, och våra synliga installationer är nu ett inslag i hotellets design.

”Elektrikerna och projektledaren från Edsvikens El gjorde det lätt för mig som slutkund. De jobbade med en väldig precision och var både proaktiva och tillmötesgående på ett sätt som överträffade våra förväntningar.”

William Bley, hotellchef på Blique by Nobis

Nätverk av specialister

Vår specialitet är elinstallation och belysning, men vi installerar också larm, data, solceller och elbilsladdning. Vi har ett stort nätverk av specialister som vi tar hjälp av när det behövs.
Prata med oss om elinstallation
Behöver du hjälp med elinstallation?